klik?

Tuesday, March 20, 2012

Home » NUR WAFA sudah makin besor

NUR WAFA sudah makin besorAlhamdulillah.. anak ayah dah makin besor... da pandai suka bila di agoh, dh pandai blajar nak menirap, dah pandai takboh nyusahkan mak ayah dukung2 sebab lebih selesa duk dalam katil kain dia.. dah pandai kenal siapa ayah dia, siapa mama dia siapa tok n toki dia... sekejap je masa berlalu..
tak lama lagi mama wafa dah nak ke johor bahru nak sambung semula mengajar anak-2 yang lame ditinggalkan.. nak meninggalkan anak yang tersayang demi keja, terasa sebak dihati melihat pepisahan seorang ibu dan anaknya untuk jangkamasa yang lama..

"YA ALLAH YA TUHAN KU, PERMUDAHKANLAH URUSAN ISTRIKU UNTUK BERPINDAH KETERENGGANU AGAR ANAKKU TIDAK KEHAUSAN KASIH SAYANG DARIPADA BONDANYA, TABAHKANLAH HATI KAMI UNTUK MENERUSKAN PERJALANNA HIDUP INI, ERATKANLAH DAN PERTAMBAHKANLAH KASIH SAYANG KAMI SEKELUARGA DALAM MENEMPUH KEHIDUPAN IN YA ALLAH, LEMBUTKANLAH HATI ORANG2 YANG TERLIBAT DALAM PROSES PERTUKARAN INI SEMOGA MEREKA TIDAK LAGI MEMISAHKAN KASIH SAYANG KAMI YA ALLAH, HANYA PADA MU AKU MEMOHON, HANYA PADA MU AKU MEMINTA DAN HANYA PADAMU AKU MERAYU YA ALLAH... AMINNNN

No comments:

Post a Comment

bereh bohh! wi a komen se..